Hard– en software update

Niet tevreden met uw huidige computer?

Waar zit het probleem, wat mist u, wat zou u anders willen?

 

 

Grote update

 

“De Werkplaats” kan samen met u kijken of een update van u huidige computer een optie is of dat er meer moet gebeuren.

De update kan zowel in de software als hardware gevonden worden.  Na onderzoek van u huidige computer zal er één of meerdere offertes uitgebracht worden voor de verschillende mogelijkheden.

Valt de keus op het vervangen van een substantieel deel van uw computer (hard en software) dan is de garantie voor een nieuwe computer van toepassing.

 

Is updaten van uw computer aan de orde dan zal De Werkplaats de persoonlijke data veiligstellen en indien gewenst overzetten.*

 

Uw huidige computer geschikt maken voor Windows Vista lukt niet altijd zonder aanpassingen. Bepaalde wat oudere uitbreidingskaarten en randapparatuur kunnen niet goed onder Vista werken. Windows 7 geeft minder problemen en daarom is het aan te raden dit systeem als update te gebruiken. Windows XP en Vista blijft voorlopig nog ter beschikking.

De Werkplaats geeft in dat geval advies voor aanpassingen of vernieuwen van uw computer.

 

 

Kleine update

 

Dit is een mogelijkheid voor oudere computers om tegen geringe kosten deze wat sneller en soepeler te maken. De Werkplaats heeft onderdelen voor computers van vorige generaties ter beschikking.

 

 

 

*Indien een PC een andere moet vervangen zal De Werkplaats zorg dragen voor het veiligstellen en overzetten van gebruiksdata. Geïnstalleerde programma’s kunnen in de regel alleen worden overgezet als de installatie CD/DVD nog aanwezig is. Als ondanks maximale inspanning gebruikersdata verloren gaat is Service Centrum “De Werkplaats” hiervoor niet aansprakelijk.